Асфалтиране на малки площи

Асфалтиране на тротоари и алеи

Професионално асфалтиране на малки площи. Качествени услуги за вашата домашна или комерсиална собственост.

Изберете нашите услуги за асфалтиране на малки площи и се насладете на гладка и издръжлива повърхност. Екип от специалисти с дългогодишен опит за асфалтиране на малки площи. Доверете ни се за перфектен резултат.

Нашата фирма използва най-модерните и съвременни технологии и техники при нанасянето на асфалтова настилка. Работим само с най-качествените и доказани материали за асфалтополагане.

Всяка пътна настилка трябва да бъде надеждна и издръжлива. Но пешеходната част на улицата, алеите в парковете и площадките също трябва да имат представителен външен вид. 

Извършваме асфалтополагане на тротоари и площадки за градски и извънградски съоръжения. Нашият екип се грижи за безопасността и комфорта на пешеходците, осигурявайки равна и стабилна настилка. Ние предлагаме разнообразие от покрития и цветове, за да създадем привлекателка среда.

Ние извършваме цялата работа от планирането на района и завършвайки с инсталирането на бордюрите и тротоарните колчета. Пешеходнят тротоар може да бъде направен от висококачествена асфалтобетонна смес или облицован с плочки. Всички използвани от нас материали за асфалтиране преминават задължителна сертификация за екологична безопаност.

Ако имате нужда от асфалтиране на малки площи от тип: алеи, тротоари, паркинги, гаражи и други не се колебайте да ни се обадите.

Ние можем да асфалтираме:

асфалтиране на дворове

Ползи от нашата работа

Гаранция за работата

Гаранция за извършената работа и материалите до 5 години

Качество на асфалтиране

Ние спазваме всички технологични процеси, както и опитът ни позволява да избегнем грешки

Спазване на срокове

Благодарение на високата квалификация на служителите, ние извършваме работата бързо и качествено

Изгодна цена

Предлагаме качествени услуги за асфалтиране на малки площи на достъпни цени

Процес по асфалтиране на малки площи

Стъпки на работа с клиенти

1. Обаждане по телефона

Свържете се с наш специалист по телефона, за да се уговорите кога да дойде на място за оглед и консултация. Определяне на обхвата на работата и материалите за изчисляване на цените.

2. Споразумение

Сключваме споразумение със спецификация и график на работа, рачети и гаранция. Цената и условията на работа не се променят.

3. Извършваме работата

Пристигаме на обекта с нужните материали за асфалтиране, необходимото оборудване и персонал за извършване на работата. Спазва се график на работата.

4. Носим гаранция

Ние продаваме завършена работа и краен обект. Вие използвате резултата, ние осигуряваме гаранционно обслужване съгласно договора.

Нашите възможности за асфалтиране на малки площи

За да създадете надежден път, имате нужда от висококачествена асфалтова смес, специализирано оборудване и професионален екип с който ние разполагаме. За хармоничен и издръжлив тротоар ще ви трябват тротоарни плочки от доверени производители. Всички тези условия на работа ще ви бъдат предоставаени от нашата фирма за асфалтиране.

Процес при асфалтиране на тротоари и алеи:

  • определяне на наклона на обекта
  • маркиране на обекта
  • почистване на терена
  • дизайн и оформление
  • настройка на маяци
  • изкопаване или допълване на почвата
  • изкопаване на подходящ изкоп
  • при необходимост – полагане на геотекстил
  • подготовка на основа от пясък и чакъл
  • директно облицоване

Всеки междинен слой трябва да бъде внимателно уплътнен. За да могат носещите слоеве надеждно да издържат на натоварването е необходимо да се използва вибрираща плоча и вибтотрамбовка, като се добавя натрошен камък на фракции и се уплътнява.

Нашите майстори имат дългогодишен 10 годишен опит. Ние сме отговорни за качеството на нашата работа, предоставяйки на клиента гаранция. А високотехнологичното оборудване ни позволява да цялото количество работа с максимална скорост.

Професионални услуги

Нови методи в асфалтирането

Предлагаме услуги както по цялостно асфалтиране на малки площо, така и по монтаж на тротоари, площадки, изкърпване на дупки, полагане на тротоарни плочи, редене на павета с гарантирано качество на изгодни цени. 

Ние следваме най-добрите практики

Гарантираме качествена работа на добра цена. Спазваме всички изсиквания, срокове и разпоредби.

Форма за връзка

Готови ли сте да работим заедно? Свържете се нас!

Имате нужда от асфалтиране?

Контакти

За Безплатна Консултация ни се обадете по телефона или ни оставете съобщение чрез формата за връзка и ние ще се свържем с вас в най-скоро време. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с полагане на асфалт на малки площи, асфалтиране на алеи и дворове, полагане на бордюри, редене на павета и тротоарни плочки.

Адрес:

София, България

Телефон:

+359 893 836 355

Email:

info@asfaltirame.com

ОБАДИ СЕ СЕГА